En trebarnsmammas vardag

bloggen om mitt liv här och nu – www.trebarnsmamman.se

En trebarnsmammas vardag header image 2

Attans då!

12 Mar 2012 · 0 kommentarer

Trodde jag skulle slippa den där skitsjukan som maken och barnen hade förra veckan…men icke då :( Har ont i huvudet, har tappat rösten, näsan rinner och hur det är med astman kan ni bara ana. Jag har verkligen inte tid och lust med detta!!!!!!!!!!

Turligt nog behöver jag varken prata på nätet eller på jobbet. Här gäller det mest att skriva. Tyvärr går det lite trögt att tänka däremot. Som tröst har jag nätshoppat lite, men skvallra inte för maken är ni gulliga. Jag menar, när han är på andra sidan jordklotet borde han ju inte märka något!? Och för den delen har han faktiskt sagt att de kläderna av de märket är fina…även om det var typ för 2-3 år sedan. Då borde det vara ok – visst ;)

Tags: Mitt mammaliv · Shopping

0 kommentarer än så länge

  • Ännu finns inga kommentarer...men du kanske vill göra en?

Lämna en kommentar