En trebarnsmammas vardag

bloggen om mitt liv här och nu – www.trebarnsmamman.se

En trebarnsmammas vardag header image 2

Jag gillar visst att bli tant…

21 Mar 2012 · 0 kommentarer

Härom veckan var jag på stan och prövade kläder. Jag gick in på en affär som jag alltid definierat som “tant-affär” eftersom de råkade ha ett märke som jag ville spana in. Jag skulle helt enkelt aldrig gått in dit om det nu inte vore för kläderna!

Väl där inne så var servicen toppen. Inte allt för närgången men absolut hjälpsam. Expediten hämtade storlekar, hon hämtade saker att matcha med, hon kom med förslag osv. Och däremellen lämnade hon mig ifred. Detta innebar ju att jag slapp springa ut om hämta kläder med jämna mellanrum utan helt kunde ägna mig åt provning av kläder i det förhållandevis exklusiva och framförallt rymliga provrummet med trevlig belysning osv.

Ja, vad säger man…jag håller nog på att bli tant – och jag gillar det uppenbarligen!

Tags: Mitt mammaliv · Shopping

0 kommentarer än så länge

  • Ännu finns inga kommentarer...men du kanske vill göra en?

Lämna en kommentar